Professionalisering

change-management

 

 

 

 

Het combineren van advieswerk (‘met de voeten in de klei’) en het lesgeven in programma’s of bij incompany trajecten bevalt mij goed. Het is altijd leuk om met mensen uit de praktijk ervaringen te delen en bij te dragen dat de kennisontwikkeling in het verandervak ook bij de praktijkmensen terecht komt. En evenzo dat de theorie gescherpt wordt vanuit de praktijk.

Het Kenniscentrum Veranderkunde en het bijbehorende netwerk heeft de basis gelegd voor de workshops en trainingen die ik nu verzorg rondom dit thema.Al blijft je eigen recente ervaringen natuurlijk leidend en voedend waardoor elke training, workshop of gesprek anders verloopt!

Naast een vast docentschap veranderkunde bij de Politieacademie, Strategsich leidingevenden programma (SLL) tot 2014, en een paar jaar bijgedragen te hebben in het SVO-programma van SIOO, heb ik Incompany trajecten gedaan bij o.a. Nuon MD-programma, KPN, Belastingdienst, AMB-AMRO, Fortis, AdviesTalent en zeer recent Gemeente Amsterdam (Training veranderkunde en diverse (op maat) Masterclasses)

• Ik heb afgelopen jaren bijdragen geleverd aan programma’s bij diverse opleidingsinstituten, o.a. SIOO, de Baak, VU, Twynstra Gudde, Kessels & Smit- FCE Stichting Opleidingskunde , Pro-education, Academie voor Management, Rotterdamse school, MDP-programma, Universiteit Utrecht, Universiteit Leiden, Gemeente Amsterdam, Focus, INK-instituut.